Lakritsi ja salmiakki - parempaa kuin suklaa, sanon.
Wanhassa Satamassa niitä sai tänä viikonloppuna kyllikseen. Sen verran itsesuojeluvaistoa minulla oli että söin kunnon lounaan ensin.
Salmiakki & lakritsi. Niitä pidetään suomalaisena erikoisuutena. Miksi siis ruotsalaiset ja tanskalaiset ovat onnistuneet tuotteistamaan niistä upeita tyylikkäitä ylellisyystuotteita? Upeat pakkaukset ja jopa upeat namut - näitä kelpaa laittaa esille vaikka sisustusmielessä.
Makupareja lakritsille: vadelma, sitruuna, fenkoli. Ruoanlaitossa lakritsi käy hyvin rasvaisen lihan, äyriäisten kanssa.
Fudgea ja lakritsia
Fazerin uutuudet.
Vanilja (eka vasemmalta) ei kyllä maistunut miltään. Paras oli oikean reunan salmiakilla maustettu
Lakritsi ennen kuin se muuttuu lakuksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti