torstai 30. joulukuuta 2010

Joululeijailua ja smetanalohta

Joulusta selvittiin ja arki alkoi. Vai alkoiko? Itselläni on sellainen puolittainen juhlafiilis vielä päällä, vaikka töissä jo olenkin. Joulun tunnelma leijailee yhä hyasinttien tuoksussa ja kynttilöiden valossa ja leijailua jatkuu perinteisesti Loppiaiseen asti. Erityisesti hyasinttien tuoksu on maailman ihanin tähän aikaan ja ostelenkin niitä alennusmyynneistä kunnes kieltäytyvät myymästä.

Joulupöydässämme oli tänä vuonna uusi herkku, jota tulen tarjoilemaan useamminkin tulevina vuosina. Smetanalohen maut yllättävät ja ihastuttavat, valmistuksen helppous saa kiireisen laulamaan kiitollisuudesta. Tämä käy erinomaisesti illanistujaisiin ja muihin kokoontumisiin, vaikkapa uudenvuoden pöytään.

Reseptin voi tsekata täältä: www.nrj.fi/blogi/chilisitruuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti