perjantai 24. toukokuuta 2013

Ruokaneuvot vastaa juhlan järjestäjän kysymyksiinTämä oli niin hyvä tiedote että julkaisen sen sellaisenaan:

Ruokaneuvot vastaa juhlan järjestäjän kysymyksiin

Mikä olisi kesän juhliin raikas tarjottava? Mistä löytäisi värikkään vaihtoehdon kermakakulle? Miten huomioida tarjoilussa erityisruokavaliot? Jos sinulla on kysyttävää kesän juhlien suunnittelusta, lähetä kysymys Maa- ja kotitalousnaisten Ruokaneuvot-palveluun. 

Saat meiltä vastauksia ruokaan, ruuanlaittoon ja leivontaan liittyviin kysymyksiin. Voit lähettää kysymykset sähköpostilla osoitteeseen ruokaneuvot@maajakotitalousnaiset.fi. Vastauksen saat sähköpostiisi usein jo samana päivänä, yleensä kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kysymyksiisi vastaavat ammattitaidolla Maa- ja kotitalousnaisten viisi kokenutta ruoka-asiantuntijaa.

Juhlia ennen kysytään useimmin vinkkejä tarjoilun laatimiseen, arviota tarvittavista leivonnais- ja ruokamääristä sekä apua erityisruokavaliota noudattavien vieraiden huomioimiseen. Joskus tärkeä reseptikin on hukassa.

Löydät koottuja kysymyksiä ja vastauksia myös Maa- ja kotitalousnaisten verkkosivuiltawww.maajakotitalousnaiset.fi » Kotitalous ja ruoka » Vinkit arkeen ja juhlaan.

Lisätietoja palvelusta antaa
vt. kehityspäällikkö Niina Rantakari,
puh. 040 526 4619,
niina.rantakari (at) maajakotitalousnaiset.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti