torstai 1. lokakuuta 2009

Flunssa kurittaa kokkaajabloggaajaa

Kolmatta viikkoa jatkuva flunssan kurimus on aiheuttanut sen, että kokkailun sijasta ravinnon hankinta on ulkoistettu pikaruokaloille ja lähikaupan voilepäipäainestarjonnalle.

Mutta voipuneenakin jaksaa aina surffata! Nettireissullani kohtasin uuden sivuston, Cookstr:n. Tarjolla on ruoka-asiaa ja reseptejä, clue on siinä että kaikki reseptit ovat kuuluisilta kokeilta. Hakuja voi tehdä raaka-aineen, reseptin tai kokin nimen mukaan. Sisältöä ovat tuottaneet kymmenet ruoka-alan ammattilaiset, mm. Jamie Oliver ja Nigella Lawson, joiden kokkausohjelmilla olen viihdyttänyt itseäni viime päivinä sairaslomalla ollessani.

Cookstr:sta löytyy toki oma ruokablogi. Kirjoituksia on vasta muutama, ei ollenkaan hassumpia.

Ja vielä lopuksi jotain erikoista. The Hungry Beast -ruokasivustolta löytyi ainoa laatuaan oleva (toivottavasti) reseptisarja: kuinka pikaruoka-aterioista muokataan nopeasti haute cousine -tasoista tarjottavaa.

Kukapa ei haluaisi rakentaa hampurilaisateriasta lihapata-annosta a´la Boeuf Bourguignon; jälkiruoaksi voi kaivaa donitsista vaniljatäytteen ulos ja tehdä siitä Creme Bruleen. Tai sitten ei.

Olisi muuten mukava saada kommentteja kirjoituksistani. Tällä hetkellä tuntuu että huutelen tyhjyyteen, lieneekö kukaan edes löytänyt blogiani. Antakaa merkki olemassaolostanne, armaat lukijat!

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut blogiasi jo jokusen tovin (heti perustamisesta asti) mutten ole ehtinyt kommentoimaan. Ihania herkkuja, ja tuo blogisi yläpalkki on kivan pirteä. Toivottavasti paranet pian, ja pääset taas keittiöön hääräämään! tervetuloa vierailemaan myös miun blogiin (=

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti paranet pian! Aivan loistava vinkki tuo Hungry Beast. Olen itse kova nauttimaan ruoasta ja on hyvä tietää miten halvalla voi tehdä gourmeta. Ongelmana tuossa tietenkin on, että kun ostaa pikaruokalasta niin saa myös mukaan kaikki pikaruokalan kalorit.
    Kootut ruokauutiset täältä

    VastaaPoista