torstai 16. helmikuuta 2012

Marja-valkosuklaapasteijat

Kummityttö oli kylässä ja mitäpä sitä kaksi ruoka-entusiatistia tekisi yhdessä kuin kokkailisi. Paitsi että tällä kertaa ei, vaan M. siirsi minut syrjään naistenlehden pariin ja valmisti illallisen omin voimin. Porkkana-pekonipasta oli niin hyvää ja joku kerta jaan senkin ohjeen, mutta nyt olisi tarjolla marja-valkosuklaapasteijoita, joita nautimme jälkiruoaksi. Ja tämän se tyttö keksi omasta päästään!

Nuo ovat muuten sitten parhaita tuoreeltaan, ei kannata leipoa varastoon vaikka se olisi ekologisempaa. Kyllä maku ratkaisee!

Marja-valkosuklaapasteijat
Lehti-tai voitaikinlevyjä syöjien mukaan.
Jäisiä pakastemarjoja maun mukaan.
Valkosuklaata paloina.
Muna voiteluun

Uuni 225C
  • Leikkaa sulaneet levyt puoliksi ja taputtele käsin hieman ohuemmiksi. 
  • Laita neliön keskelle hieman marjoja sekä pari palaa suklaata. 
  • Voitele reunat munalla.
  • Taita neliö kolmioksi ja painele reunat tiukasti kiinni.
  • Voitele pasteijat munalla, tulee kauniimpi väri.
  • Paista noin 10 min - aika riippuu hieman uunista. 

Nauti hieman jäähtyneinä ettei suu pala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti