sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Wohoo, lakritsia!


Lakritsi ja salmiakki - parempaa kuin suklaa, sanon.

Wanhassa  Satamassa niitä sai tänä viikonloppuna kyllikseen.  Sen verran itsesuojeluvaistoa minulla oli että söin kunnon lounaan ensin.

Salmiakki & lakritsi. Niitä pidetään suomalaisena erikoisuutena.  Miksi siis ruotsalaiset ja tanskalaiset ovat onnistuneet tuotteistamaan niistä upeita tyylikkäitä ylellisyystuotteita?  Upeat pakkaukset ja jopa upeat namut - näitä kelpaa laittaa esille vaikka sisustusmielessä.

Makupareja lakritsille: vadelma, sitruuna, fenkoli. Ruoanlaitossa lakritsi käy hyvin rasvaisen lihan, äyriäisten kanssa. 



Fudgea ja lakritsia 

Fazerin uutuudet.  
Vanilja  (eka vasemmalta) ei kyllä maistunut miltään. Paras oli oikean reunan salmiakilla maustettu 

Lakritsi ennen kuin se muuttuu lakuksi 



Raakalakritsia
 

Pehmeää lakritsimassaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti