torstai 21. huhtikuuta 2011

Hallittua kahvin maistelua


Maku-lehti järjesti yhdessä Pauligin kanssa lukijoilleen kahvin maisteluillan. Paikalla oli myös Paula-tyttö, joka kertoi ensin lyhyesti kahvin matkasta pensaasta pakettiin ja miten siitä paketista saa muutakin kuin plöröä aikaiseksi.

Tiesittekös että eri kahvilaadut käyvät yhteen erilaisten herkkujen kanssa? Kahvin tarjoiluun pitäisi kiinnittää samanlaista huomiota kuin viiniin. Oikeutetusti Paula-tyttö ihmetteli, että miten useankin tähden ravintoloissa upean, tarkkaan kuvatun menun päättää töksähtäen "kahvi". Hans! Jos luet tätä, ota vinkistä vaari!

Maistelimme kolmea eri kahvilaatua kolmen erilaisen herkun kanssa: Paulig Kenyaa suklaakakun, Presidentti Tumma Paahtoa juustokakun ja Presidentti Gold Labelia pähkinäsuklaan kanssa.

Vaikken ihan löytänytkään Paula-tytön hehkuttamaa mustaherukan makua, niin selvästi huomasin että sellaisenaan karvaskin kahvi muuttui makuparinsa myötä pehmeäksi ja suunmyötäiseksi.

Pauligin Paula löytyy Facebookista ja omasta blogistaan, jossa hän julkaisee myös reseptejä. Lähtiäisiksi saimme vielä tuotepaketin, eli kahvinmaistelua voi jatkaa nyt kotioloissakin.
PS.
Varmaan joku on jo ihmetellyt että mistä moinen Paula-hehkutus. En meinannut paljastaa mutta kyllä mä kerron kuitenkin: Paula on serkkuni Ulla. Hyvä Ulla!

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi, Laura! Makupari-ilta oli minullekin ensimmäinen laatuaan, oli kiva päästä kokeilemaan hieman erilaista lähestymistapaa kahvikoulutuksissa, etenkin kun osanottajat olivat itsekin todella kiinnostuneita aiheesta. :)
    t. Ulla eli Pauligin Paula

    VastaaPoista