perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tacoperjantai


Hip hei viikonloppu edessä! Pikaruokamieliteko ohjasi texmexin pariin ja tacot toimivat aina. Helppoa, nopeaa ja herkullista. Ensimmäiseksi Taffelin valkosipulidippi-kermaviilisekoitus jääkaappiin muhimaan; sitten jauheliha ruskistumaan. Lihan paistuessa pilkon tomaatit, salaatin, cheddar-juustoviipaleet. Sekoitan lihan joukkoon Santa Marian taco-jauheen (koko pussi, tässä ei kannata pihistellä) ja annan hautua hetken.

Tacokuoret lautaselle, salsaa pohjalle, lihaa, juustoa, kermaviilidippiä, vihannekset. Kasassa on, haukkaus - hups! - varovasti ettei valu rinnuksille!

Kaikki tämä varttitunnissa. Syömiseen saakin sitten mennä aikaa.

Iloista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti