sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Savulohifiilistelyä ja säälisieniä

Mitä tulee ruoanlaittoon ja itsensä toistamiseen bloggailussa, loppukesä on juuri oiva aika moiseen. 

Miksi? Koska luonnosta saa ruoka-aineksia yltäkylläisesti ja tietyistä herkuista ei saa tarpeekseen. Savukala. Sienimuhennos. Pesto.  Tomaattisalaatti. Omenajälkiruoat. Luumutorttu. Ei tarvinne jatkaa?

Eilinen sieniretki ystävien ja lasten kanssa oli laatuaikaa parhaimmillaan, vaikkei kovin tuloksellinen sienten määrällä mitattuna.

Löysin vain yhden kantarellin josta syystä onnekkaanpi ystävä antoi minulle omansa.  Näistä säälisienistä tuli savulohelle oiva kastike. Kerman, sipulin ja sienten liitto on taivaassa siunattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti