lauantai 20. syyskuuta 2014

Sienipäivä Teurastamolla


Upea syysiltapäivä hujahti sienten parissa. Teurastamon Sieni-ihmisten tapahtumassa oli tarjolla tietoa ja tietenkin syötävää. Pihalla ei paljoa tapahtunut, vaikka sää olisi sen kyllä sallinut. Kellohallissa ja sen sivuhuoneissa sen sijaan oli hikistä säpinää sieniesittelyiden ja maistiasten merkeissä.Väkeä oli ja ihan hyvä ettei sen enempää,  nytkin sai jonottaa joka tiskille ja tortellini-maistiaisistakin ehdin saada vain valokuvan. (Maalaisen mieli autiutta kaipaa...)


Näitä löysin viime sunnuntaina itsekin metsästä.

Sienten katselun jälkeen Jädelinon herkullista jäätetelöä. Pistaasi (tuo vihreä nokare suklaan kyljessä) oli herkullista. Tumma suklaa ja mansikka hyviä. 

1 kommentti:

  1. Hei pikkuserkku, oi jestas mitä sieniä. Olen tosiaan tilannut sähköpostitse sun blogin, jotta tiedän aina missä mennään. Ja nyt älysin tykätä facesivuistakin. Jos haluat asentaa itsellesi lukijapalkin niin voin antaa selkeät neuvot miten se tehdään. :) Liity lukijaksi palkin näet oikealla blogissani http://minakokeski-ikainen.blogspot.com/ tuolta voit käydä kurkkimassa. :) Ohjeet toki löytyy bloggersta, mutta voin suoraan antaa koodit millä asennat sen. :)

    Halauksia Tiialta

    VastaaPoista