tiistai 10. helmikuuta 2015

Tartar-pihvi cocktailpaloina


Ajatus raa'an lihan syömisestä on ilkoittava, eikä sitä paranna sekaan lisättävä raaka kananmuna. Joten kiitos ei,  ei tartar -pihviä minulle.

Mutta jouduinpa tänään tilaisuuteen, jossa normi pönötysillallisen sijaan valmistimme itse ruokamme. Minun kohdalleni osui tartar -pihvi cocktailpalatyyliin.

Paistiliha hakattiin pieneksi, sekaan niin ikään silputtua suolakurkkua ja kaprista sekä timjamia.  Seos maustettiin tabascolla ketsupilla suolalla ja pippurilla. 
Leipäviipaleet paahdettiin uunissa öljyttyinä ja suolalla sekä pippurilla maustettuina.

Leipäviipaleelle lihamassasta muotoiltu kokkare,  persiljaa, rupsaus balsamicoa ja suolarae tai kaksi.  Illan takuuvarmasti suosituin cocktailpala on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti