maanantai 10. heinäkuuta 2017

Järkkyhyvät ribsit




Tiedäthän sen tunteen, kun olet pitkään etsinyt jotain ja löydät sen vihdoin? Vihdoinkin hyvä kirja; pukeva huulipunan sävy; täydellinen ribsiresepti...

Löysin omani Ruoka Gloriasta ja sen on luonut Michelin-palkittu huippukokki Jouni Toivanen. Ohjeen nimi, Todella hitaat ribsit, kertoo että pikaruoka-annoksesta ei ole kyse. Aamulla kun aloitat niin saat ribseistä hyvän myöhäisen lounaan. Suurin osa ajasta kuluu kattilaa vahtiessa ja itse grillaus on vain muutaman minuutin juttu. 


Seurasin ohjetta suht uskollisesti. Ruokosokerin puuttuessa käytin fariinisokeria ja sekä kokista että omenamehua laitoin reilummin kuin reseptissä, 

Ruokaseura oli sellaista joka ei ribseistä välitä, mutta joutui niitä vähän pakon edessä syömään. Autuaat huokaukset ja painokkaasti lausuttu 'hyvää' kertoivat kaiken tarpeellisen. Näitä teen uudestaan heti kun on enemmän aikaa. 

Ohje löytyy Soppa 365 -sivustolta.




1 kommentti:

  1. Ollaan tehty tällä ohjeella jo kaksi kertaa ribsejä tänä kesänä ja on kyllä TODELLA hyviä!

    VastaaPoista