maanantai 25. tammikuuta 2010

Elämän lempeät maut


"Jauhot ovat vähän kuin mies, jonka seksikkyys paljastuu vasta elokuvan lopussa." Amerikkalaisen Erica Bauermeisterin esikoisteos Elämän lempeät maut saa ruoan elämään, tuntumaan ja tuoksumaan. Ruokakurssin osallistujien tarinat aukeavat yksi kerrallaan, ruokaan kietoutuen ja ruoanlaiton lomassa. Ruokaohjeista lukeminen ei ole koskaan tuntunut yhtä sensuellilta kuin tässä kirjassa!

Teos ei sisällä yhtään varsinaista reseptiä, mutta sitäkin useamman herkullisen idean. Kokenut kotikokki saa ilman kurssiakin monta hyvää ateria-idea näitä sivuja lukiessaan.

Omalle kokeiltavien listalle päätyi heti kahvijuoma joka maustetaan kanelista, appelsiinista, suklaasta ja aniksesta tehdyllä seoksella.

Jos olet lukenut kirjan, kuulisin mielelläni mielipiteesi siitä.

2 kommenttia:

  1. Sain kirjan joululahjaksi ja ehdin sen jo lukaistakin. Ihan viihdyttävä teos, mutta en voinut olla vertaamatta kirjaa Ruokaa Amore -nimiseen teokseen, jonka luin pari kuukautta sitten. Ruokaa Amoressa oli paljon mielenkiintoisemmat päähenkilöt, yksityiskohtaisemmat ruokakuvaukset ja jotenkin varsinkin yhden päähenkilön rakkaus ruokaa kohtaan oli tuotu kirjassa niin hienosti esille, ettei sen myötä voinut olla itsekin innostumatta.

    Suosittelen kyllä tota Ruokaa Amore -kirjaa, jos satut sen jostain löytämään. Kaikki painokset taitavat olla loppuunmyytyjä.

    VastaaPoista
  2. Elina: Kiitos lukuideasta, täytyy tilata tuo Ruokaa Amore kirjastosta, sieltä sen luulisi löytyvän.

    VastaaPoista