tiistai 26. tammikuuta 2010

Ulkomaisia ruokablogeja

Löysin netistä vuosi sitten julkaistun Times Onlinen artikkelin ruokablogeista. "50 of the world's best food blogs". Kannattaa vilkaista! Sieltä löytyy, lyhyen esittelyn kanssa, aivan mahtavia sivustoja.

Suurin osa (kaikki?) näyttää olevan amerikkalaisia ja varsin ammattimaista jälkeä on sekä ulkoasu että valokuvat. Varsinkin jälkimmäiset ovat monessa blogissa aivan mahtavia, katso vaikka My Tarteletten kuvia! Moni kirjoittaja onkin ilmeisesti ammatiltaan ruokavalokuvaaja tai food stylisti.

Toinen kauniita kuvia täynnään oleva on Cannelle et Vanille, useamman käynnin arvoinen, muttei nälkäisellä vatsalla!

Kaikkihan tietenkin tuntevat blogin Chocolate and Zucchini, tai kuten Times asian ilmaisee: "If you haven’t heard of multi-lingual Chocolate and Zucchini by now, you’ve obviously been living in gastronomic purgatory." Kirjoittajalta Clotilde Dusoulierilta on ilmestynyt jo useampikin keittokirja, itselläni on niistä ensimmäinen eli blogin mukaan nimetty Chocolate and Zucchini.


1 kommentti:

  1. kiitos linkistä. Olen tuota 18. sijalla olevaa Nordljusia seuraillut jonkin aikaa ja jos muut ovat samaa tasoa niin tiedän mihin kaikki vapaa-aikani tämän jälkeen kuluu.

    VastaaPoista